23948sdkhjf

NCC i Københavns Nordhavn: Nyt kontorprojekt til 390 mio. kr.

NCC Property Development sælger kontorprojekt til ATP, PFA Pension og PensionDanmark
Kontorprojektet får til huse i to tidligere cementsiloer, som ombygges til en moderne og spektakulær kontorejendom i Nordhavnen i Københavns Havn. 

På ydersiden af de to siloer, svævende 24 meter over jorden, hænges syv kontoretager, der i alt kommer til at rumme 11.000 kvadratmeter kontorlokaler og 3.000 kvadratmeter sekundære arealer som teknik rum, depot og omklædning.

”For en udviklingsvirksomhed som NCC Property Development er det ekstra spændende at få lov til at være de første, når der skabes liv i en ny bydel, og det er et stort privilegium at udvikle på så unik en beliggenhed og kunne tilbyde kontorer med panoramaarbejdspladser til medarbejderne,” siger Marius Møller, direktør i NCC Property Development A/S.

Huset vil blive indrettet med flere fælles faciliteter for lejerne, herunder en fælles kantine og tagterrasse på øverste etage med panoramaudsigt over havnen.
”Beliggenheden giver, sammen med miljøcertificeringen, en meget høj attraktionsværdi for de virksomheder, der skal bo i huset,” fortsætter Marius Møller.
Byggeriet forventes at være klar til indflytning i april 2014.
Kilde:NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079