23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chillventa 2024 - En Svær Beslutning

Chillventa har altid været en vigtig begivenhed for os hos Geopal. Det er en tid, hvor vi ser frem til at netværke med branchefolk, engagere os med samarbejdspartnere og udforske de nyeste fremskridt inden for køleløsninger og gasdetektering. I år har vi dog truffet den svære beslutning om ikke at deltage.

2024 har været et særdeles travlt år for os, præget af betydelig vækst, herunder udvidelse af vores team og flytning til vores nye hovedkvarter i Farum. Selvom vi havde set frem til at deltage i Chillventa, erkendte vi, at det ville være svært at opnå det engagement og den tilstedeværelse, vi stræber efter, uden at gå på kompromis med vores nuværende forpligtelser og kvaliteten af vores interaktioner. Vi er oprigtigt skuffede over at gå glip af denne mulighed for at blive inspireret, genoprette forbindelser med tidligere bekendtskaber og møde nye branchekolleger.

Billedet er fra en tidligere Chillventa-begivenhed med Christian Møller og vores værdsatte partner Ergocool. Det er øjeblikke som disse, der understreger vigtigheden af sådanne events og minder os om de relationer, vi værdsætter.

Selvom vi ikke deltager i Chillventa i år, er vi fortsat dedikeret til at støtte vores kunder og samarbejdspartnere. Vi står til rådighed for at drøfte kølegasser, gasalarmsystemer eller andre spørgsmål, I måtte have. Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er her for at hjælpe, og vi glæder os til at deltage i Chillventa igen om to år.

Vi ønsker alle en fantastisk Chillventa!

Geopal System A/S
Bygmarken 19
3520 Farum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.063