23948sdkhjf

Nordjysk vækst: Fra 0 til 25 mand på godt et halvt år

To mænd fik en idé. Nu står de i spidsen for et firma med 25 ansatte .
”Vi kunne se, at der var et kæmpestort behov i offshore-branchen, og vi kendte mange dygtige håndværkere, vi kunne trække på, så vi sprang ud i det,” fortæller Thomas Nielsen, Safe Ocean Service, til Nordjyske.
Det hele begyndte sidste sommer, da maskinmester Chris Durhuus dukkede op på Thomas Nielsens kontor i Hirtshals og spurgte, om han ikke kunne skaffe ham et job i forbindelse med renovering af borerigge. Som indehaver af firmaet Nielsen Marine, der sælger udstyr til skibe, havde Thomas Nielsen gode kontakter inden for det maritime miljø, så det endte med, at Chris Durhuus blev projektleder i forbindelse med renoveringen af boreriggen Maersk Guardian i Hirtshals.
Det lykkedes makkerparret at overbevise deres bank, og resultatet blev Safe Ocean Service. Det begyndte i marts i år på et beskedent kontor i Hirtshals med de to stiftere og en tredje makker, skibsmontør Stefan Thomsen, som eneste medarbejder og med projektledelse som eneste salgsvare. 
De tre mænd bag Safe Ocean Service havde set rigtigt. Kunderne var der, og virksomheden er vokset i rekordfart. En ledelse med tre mand, to projektledere og to teams på hver minimum 10 mand. De to teams tager sig af henholdsvis mekanik og elektricitet.
- Vi har den fordel i forhold til mange etablerede virksomheder, at vi ikke har eget værksted. Vores folk arbejder udelukkende på boreriggene, og i det omfang vi overhovedet har brug for et værksted, kan vi typisk låne et af det firma, som har hyret os. Når vi kan spare værkstedet, er det nemmere for os at konkurrere på prisen, forklarer den administrerende direktør Thomas Nielsen til avisen. 
Kilde: Nordjyske
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078