23948sdkhjf

Rederier: Vi mærker pres for øget madfokus

Esvagt, Mærsk, Norden og DFDS rapporterer om større fokus fra søfolkene på god og sund kost til søs
Søfart har spurgt fire danske rederier om deres madstrategi til søs

DFDS: Tom Møller er ’crewing director’ og bl.a. ansvarlig for at ansætte hovmestre (pt. har man 19 på fragtskibene). Disse er altid intern avl fra passagerskibene.

Hvad lægger I vægt på i forbindelse med forplejning til søs?

- Sund og alsidig mad. Og selvfølgelig også besætn...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156