23948sdkhjf

Er din mad til søs god nok?

Moderne søfolk vil have sund og helst økologisk mad. Især de unge. Men følger rederierne med tiden? I en ny artikelserie sætter Søfart mad i fokus, og vi begynder hos en truet race - en dansk hovmester
Send dit madbillede fra søen ind til 'red@soefart.dk' - bedste billede vinder en flaske rom fra Riise

GØTEBORG: Rødspætterne syder i fedtet, mens Jeppe Knudsen roligt vender dem.

Hans skib, ’Begonia Seaways’, ligger bomstille til kaj i Gøteborg. Ovre ved bordet ligger porrer og persille sirligt placeret på spækbrættet, og ved siden af er der hel...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078