Send dit madbillede fra søen ind til 'red@soefart.dk' - bedste billede vinder en flaske rom fra Riise
GØTEBORG: Rødspætterne syder i fedtet, mens Jeppe Knudsen roligt vender dem.
Hans skib, ’Begonia Seaways’, ligger bomstille til kaj i Gøteborg. Ovre ved bordet ligger porrer og persille sirligt placeret på spækbrættet, og ved siden af er der hel...
Er din mad til søs god nok?
Moderne søfolk vil have sund og helst økologisk mad. Især de unge. Men følger rederierne med tiden? I en ny artikelserie sætter Søfart mad i fokus, og vi begynder hos en truet race - en dansk hovmester
8
Billeder
Hovmester Jeppe Knudsen er i gang med at forberede aftensmaden, mens skibet ligger til kaj i Gøteborg. Alle foto: Ebbe Fischer
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement