23948sdkhjf

Blue Water-grundlægger vil drosle ned

Kurt Skov stopper i spidsen for landets næststørste shippingvirksomhed, når den rette afløser er på plads.
Kurt Skov - grundlæggeren af Danmarks næststørste shippingvirksomhed, Blue Water Shipping, træder tilbage som administrerende direktør i transport- og shippingkoncernen, så snart en afløser er fundet, meddeler han i dag i et interview i JV Business.

”Blue Water er blevet en stor og meget alsidig, global forretning. Det stiller store krav til ledelsen – ikke mindst den administrerende direktør i forbindelse med overordnet ledelse og udvikling af koncernen,” siger Kurt Skov til Jydske Vestkystens business sektion, og fortsætter: ”Jeg er blevet 65 år, og min familie kræver, at jeg kommer ned på en human arbejdstid, ligesom bestyrelsen gerne ser, at vi af hensyn til firmaet får en afklaring på fremtiden.”

Det er dog ikke Kurt Skovs plan helt at forlade shipping-koncernen, han grundlagde tilbage i 1972, og som i dag med næsten 1.000 medarbejdere omsætter for 3,2 mia. kr. fra kontorer i 25 lande. Når afløseren på direktionsgangen er fundet vil Kurt Skov fortsætte i virksomheden som arbejdende bestyrelsesformand, meddeler han endvidere i interviewet.

Kilde: JV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078