23948sdkhjf

Torben Janholt: Kriseledelse, men ingen krisestemning, tak!

En shippingverden i krise kræver god kriseledelse, men ingen hængen med hovedet. ”Det vil vi ikke have,” siger en bramfri øverste direktør for rederiet J. Lauritzen, Torben Janholt.
Med flag på toppen og højt til loftet emmer det af historie, når man træder ind i J. Lauritzens gennemmoderniserede domicil på Sankt Annæ Plads 28 i hjertet af København. Klos op af havnen og få skridt fra Amalienborg, såvel som Rederiforeningen, ligger rederiet i hjertet af Danmarks traditionelle shippingcentrum.
 
Men den placering har ikke beskyttet rederiet fra at mærke krisen i shippingbranchen og ligesom den øvrige rederiverden kan krisens alvor også mærkes af rederiet.
 
”Lauritzen er ramt af den shippingkrise, branchen er i nu. Det kan vi ikke løbe fra,” lyder det ærligt fra Torben Janholt, der gennem de sidste 14 år har stået i spidsen for et af Danmarks ældste rederier, der trækker rødder helt tilbage til 1884 og er blandt verdens mest anerkendte inden for tørlast-, gas-, offshore- og produkttankmarkedet.
 
Læs hele interviewet i Søfart fredag
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094