23948sdkhjf

J. Lauritzen med i nyt super semi-sub projekt

Axis Offshore har kontraheret ren beboelses sem-sub platform
Selskabet Axis Offshore, der drives i kampagniskab mellem J. Lauritzens Lauritzen Offshore og investeringsfonden HitecVision, har ved kinesiske COSCO Qidong Offshore Co. Ltd. bestilt et specialkonstrueret Accomodation Vessel, designet som en semi sub-platform. 
Designet er baseret på ingeniørfirmaet Global Maritimes GM500A-design. Samme selskab har designet fire rigge, der er under bygning for selskaber i Norge.
Ifølge Axis Offshore-CEO Jesper Kragh Andresen skal beboelses-platformen bygges til anvendelse i Nordsøen, hvor selskabet vil satse mere på at skaffe sig indpas.
Platformen får plads til 500 besætningsmedlemmer / arbejdere og den udstyres med state-of-the-art udstyr, pointeres det. Det gælder bl.a. DP3-udstyr og andet grej, der tillader det at opnå DNV's ER-notation, der svarer til de højeste sikkerheds- og operations niveau. Herunder bl.a. med tre frit-falds redningsbåde, bygget efter de næsten nye norske regler på området.
Axis Offshore blev lanceret så sent som i juli i år af de to partnere, J. Lauritzen og HitecVision. Selskabet drives primært af ansatte i Lauritzen Offshore. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079