23948sdkhjf

LNG-workshop har fokus på bunkering i Østersøen

Workshop i Rønne har international deltagelse fra baltiske lande.
Bornholm kan blive knudepunkt for maritim service.
Visionen er klar, og i næste uge mødes en række eksperter fra bl.a. Sverige, Polen, Litauen og Danmark for at diskutere LNG-facilitetering på Bornholm, og for projektleder Charlotte Vinding fra Europas Maritime Udviklings Center EMUC er succeskriteriet for workshoppen helt klar:
 
”Vi skal have etableret kontakt og kommunikation mellem deltagerne – og meget gerne til gavn for de bornholmske virksomheder,” siger hun. 
 
For hende og for de andre projektdeltagere fra landene omkring Østersøen er Bornholm med sin beliggenhed oplagt som facilitator for maritim service.
”Vi skal have undersøgt, hvad der kræves af bunkering facilitering , og det arbejde vil vi begynde på vores workshop i Rønne sammen med internationale og lokale deltagere,” siger Charlotte Vinding.
 
Blandt deltagerne på workshoppen er Andrius Sutnikas og Vytautas Paulauskas fra Klaipeda Shipping Research Centre i Litauen, Laima Maknyte fra Wismar University of Applied Sciences i Tyskland, Stefan Jankowski fra Maritime University of Szczecin i Polen og David Zall fra Blekinge Institute of Technology i Sverige, Frederik Romberg fra Business Center Bornholm samt en række øvrige danske deltagere.

 
MarTech LNG Partner Meeting  
Rønne, Bornholm 
18.-19. september 
Har du yderligere spørgsmål, kan du rette henvendelse til 
Charlotte Vinding
Email: cvi@maritimecenter.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079