23948sdkhjf

Fokus på Facebook

Anne Bay Riisager, 33, er ny kvinde i spidsen for World Careers under Det Blå Danmark.
De store skibe. Verdenshavene. Branchens mægtige volumen. Eventyret. Anne Bay Riisager sprudler af begejstring, når hun skal fortælle om sit nye job.

”Jeg var på intet tidspunkt i tvivl, da jeg så det ledige job. Jeg føler, jeg passer 200 procent til jobbet og de udfordringer, jeg nu skal i krig med. Jeg glæder mig til at tage ansvar for den spændende kampagne, og jeg glæder mig til at lære branchen at kende. Jeg har noteret mig, at branchen fremstår med en vis konservativ charme, og det kan jeg godt lide," siger Anne Bay Riisager til Søfart.

Hun kommer til World Careers fra et job i Revisorforeningen. Hun er uddannet inden for markedsføring, og hos revisorerne arbejdede hun også med rekruttering, ”ja, opgaven var jo klart defineret, jeg skulle skaffe nogle flere revisorer ind i folden.”

”Jeg vil helst ikke komme med nogen programerklæring allerede nu, jeg vil gerne have tid til at sætte mig ordentligt ind i opgaverne. Vi skal i gang med at lægge en strategi for det kommende år, og det glæder jeg mig til. Jeg har naturligvis en række ideer og erfaringer med mig fra mit tidligere job, og jeg er sikker på, at mange af disse ideer kan bruges her. Jeg kan sige allerede nu, at jeg vil fokusere en del på anvendelsen af Facebook. Det er her, det sker i disse år, og vi skal være sikre på, at vi møder de unge mennesker der, hvor de er.”

Læs hele artiklen i Søfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08