23948sdkhjf

Faaborg-firma forventer flere nye arbejdspladser

Nordic Offshore Marine satser nu på at være projektansvarlig og ikke længere blot underleverandør i forbindelse med kabelarbejde. Det skulle gerne give nye kolleger til de ansatte i Faaborg-virksomheden.
Der er store ambitioner hos Nordic Offshore Marine. Virksomheden er i gang med at styrke organisationen på landsiden med nye medarbejdere, så de kan få kontrakter i det meste af verden.
 
Det fortæller administrerende direktør Søren Mikkelsen i forbindelse med, at Nordic Offshore Marine har sikret sig to reparationskontrakter i det irske hav og en mere er på vej i Brasilien.
 
"Vi skal have vækst i omsætning og på bundlinjen, og vi forventer at øge antallet af medarbejdere på kontoret i Faaborg med 25-30 procent," siger han til Søfart.
 
Nordic Offshore Marine har nemlig besluttet sig for at satse fuldt på at være projektansvarlig frem for underleverandør, og det giver sig også udtryk i de nye kontrakter.
 
"Vi bevæger os fra små delprojekter til nu at være projektansvarlig. Det er de største kontrakter, vi har indgået i det regi. Vi taler tocifrede millionbeløb," siger Søren Mikkelsen.
 
Han påpeger, at udviklingen mod at være projektleder, som både står for reparationen og mandskabet, er en helt naturlig udvikling for virksomheden.
 
"Vi har de største kabelekspertiser i Danmark her i huset, og det skal vi selvfølgelig få mest muligt ud af. Derfor har vi i år også taget det store spring ud i verden, siger direktøren.
 
Brasilien er et helt nyt område for den fynske offshore virksomhed, og derfor har direktøren og flere medarbejdere på lang tid på den kontrakt.
 
"Vi skulle finde skibe med brasiliensk flag, og så har vi haft en mand i landet i 14 dage for at sikre, at alt går glat igennem, fortæller Søren Mikkelsen.
 
 
 
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063