23948sdkhjf

Dansk sikkerhedsfirma opnår international godkendelse

Det danske sikkerhedsfirma AS Solution er nu godkendt efter de strenge globale standarder til at operere med civile, bevæbnede vagter på danske og internationale skibe.
Den danske sikkerhedsvirksomhed med hovedsæde i Herlev ved København har nu opnået den højeste internationale godkendelse til våbenhåndtering og til arbejde med civile, bevæbnede vagter.
 
”Vi er meget stolte over ISO 9001 godkendelsen. Det er som at få det bedst tænkelige kvalitetsstempel, ” fortæller Svend Dalgaard, der er International Operations Manager i selskabet, til Søfart.  
 
”Godkendelsen dokumenterer, at alle vores våben er købt efter alle internationale regler, og at alle vore vagter har den baggrund og uddannelse, der skal til, for at vi kan operere globalt.”
 
ISO godkendelsen kom i stand efter besøg af en række eksperter den internationale virksomhed Intertech, som står for certificeringen af sikkerhedsselskaber. 
 
”Der stilles meget strenge krav til en international godkendelse. Vi skal dokumentere en meget lang række af forhold omkring såvel vagter som våben og informationer generelt, men med det nye stempel er jeg sikker på, at vi får endnu nemmere ved at sikre os nye opgaver for rederier fra hele verden,” siger Svend Dalgaard fra AS Solution til Søfart. 
 
Læs mere på fredag om AS Solution og bevæbnede vagter i Søfart

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078