23948sdkhjf

En disciplineret forhandler

Sikkerhedschefen i Clipper Group er blevet skuespiller og forhandler i den nye film ”Kapringen”. ”Jeg spiller jo bare mig selv,” siger Gary S. Porter med et smil.
Når man møder Gary S. Porter første gang, er man er ikke i tvivl om, at man står over for en mand rundet af det militære system. 

En rank holdning, et fast håndtryk, intensiv øjenkontakt og en udstråling, der indikerer disciplin, kontrol og styr på stumperne. Det lå ikke i kortene, at han også skulle være skuespiller.

Derfor er det ekstra tydeligt at mærke, at den pludselige medieinteresse for personen Gary Porter og en masse snak om rollen som forhandleren Connor Julian i den nye film "Kapringen" ikke er helt inden for det felt, som Gary beskæftiger sig mest med. 

Han er ikke helt tryg ved situationen, kan man fornemme.

Der er heller ikke meget i hans baggrund og erfaringer, der peger i retning af, at han skulle spille en af nøglepersonerne i den anmelderroste film ”Kapringen”, der havde premiere torsdag den 20. september. 

Militærkostskole som 14-årig og en lang karriere i det britiske ”Royal Marines” og i sikkerhedsbranchen er ikke den sædvanlige vej til det store lærred.

Læs hele artiklen i Søfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078