23948sdkhjf

Skibsmægler, gentleman og jæger

Bent Kiertzner fra Holst Shipping i Randers fejrer 40-års jubilæum i dag. Hans forretningsforbindelser kalder ham for perfektionist, en dygtig forretningsmand og frem for alt et yderst troværdigt menneske.
Lige så længe som Holst Shipping A/S har eksisteret, har Bent Kiertzner været en del af shippingvirksomheden i Randers. Og skal man tro kollegaen og Bent Kiertzners efterfølger på posten som administrerende direktør, Kristian Dolmer Kristensen, så er det en "true gentleman of the trade" der nu sætter sig selv lidt i baggrunden og lader yngre kræfter komme til.
 
"Bent er først og fremmest kendt for sin fairness - men også for sin kontante måde at forhandle på," siger Kristian Dolmer Kristensen, som samtidig vil beskrive sin snart forhenværende chef som troværdig, pålidelig og seriøs med meget stor faglig viden. Han er vedholdende, sætter sig mål og arbejder benhårdt, indtil han når sit mål.
 
Troværdighed står øverst
En af firmaets forretningsforbindelser og private ven, Thomas Gast, Teutonia Fracht- & Assekuranzkontor GmbH, Hamborg, bruger også troværdighed som et stempel på jubilaren: ”His word is his bond, proverbial it stands in business and in private life as friend at any time regardless of issue. Reliability is his topmost maxim".
 
Loui Kruse Sørensen, ven og jagtkammerat, holder sig heller ikke tilbage i beskrivelsen af jubilaren: ”Jeg har kendt Bent i mere end en menneskealder, faktisk fra han indtrådte i Holst Shipping A/S. Der findes ikke en person, som om nogen både har leveret og holdt alle aftaler til tiden og i øvrigt til punkt og prikke som aftalt. Bent har praktiseret rettidig omhu, før det blev et kendt begreb,” forklarer Loui Kruse Sørensen.
 
Læs hele artiklen i Søfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092