23948sdkhjf

Ny CEO for Blue Water fundet

Kim Hedegaard Sørensen overtager stolen efter BWS's grundlægger Kurt Skov

Blue Water Shipping, der netop har fejret sit 40 års jubilæum – med grundlægger og adm. direktør Kurt Skov ved roret gennem alle årene - er klar til at sætte en ny mand i front for virksomheden. 

 
46-årige Kim Hedegaard Sørensen bliver ny adm. direktør for Blue Water Shipping – Danmarks mest alsidige transport- og logistikfirma.
 

”Vi er nået langt i løbet af Blue Waters 40-årige historie, og vi har i årenes løb oplevet mange op- og nedture.  Da vi startede Blue Water, var målet at opbygge et godt, lokalt speditions- og shippingfirma til at rådgive og servicere den lokale kundekreds. Vi ville bare være de bedste i byen.  Vores strategi har ikke ændret sig - nu vil vi bare være Best in Town globalt - stadig med kunden i fokus,” siger Kurt Skov, Blue Water Shippings grundlægger og adm. direktør.

 

”Det går hurtigt, og tiden er kommet til, at jeg trækker mig tilbage som adm. direktør for at lade en anden overtage ansvaret for firmaet. Jeg har valgt Kim Hedegaard Sørensen, som er en dygtig og erfaren mand med de rigtige værdier, til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Blue Water Shipping,” siger Kurt Skov.

 

Kim Hedegaard Sørensen har en lang karriere i transport- og shippingbranchen med sig – senest kommer han fra en stilling som CEO hos TransAtlantic Industrial Shipping, hvor han tiltrådte tidligere på året. Før det har han været ansat i A.P Møller/Maersk-koncernen i  17 år.

 
Her har han haft en række ledende stillinger – blandt andet i Damco Europe, strategichef for Maersk Line samt udstationering gennem ni år i Singapore, Rusland og Filippinerne.

 

”Jeg er stolt over at blive en del af Blue Water Shipping, som er en fantastisk virksomhed og et stærkt brand. En af de væsentligste årsager til, at dette samarbejde er blevet til, er sammenfaldet mellem Kurt Skovs og mine værdier. Kurt har, sammen med sine medarbejdere, formået at opbygge en virksomhed, der baserer sig på en stærk holdånd kombineret med ambitioner og vilje til at gøre en forskel”, siger Kim Hedegaard Sørensen.
 

”Blue Water Shippings vigtigste aktiv er de dygtige og engagerede medarbejdere, der har stort kundefokus og udpræget entreprenørånd, og jeg glæder mig meget til at medvirke til at fortsætte den positive udvikling, som virksomheden gennem de seneste mange år har været inde i”.

 

Kim Hedegard Sørensen tiltræder hos Blue Water efter nærmere aftale i løbet af efteråret, hvorefter 65-årige Kurt Skov vil koncentrere sig om rollen som bestyrelsesformand for selskabet.

 

”Det har været en spændende tid med både kriser og succeser - og hårdt arbejde med mellem 100 og 140 rejsedage hvert år, da man selv skal ud at se, opleve og vurdere.

Jeg regner med at være med i mange år endnu, men jeg vil koncentrere mig om forretningsudvikling, pleje af kunder og netværk, som jeg stadig synes er utrolig spændende”, udtaler Kurt Skov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078