23948sdkhjf

Semco scorer store kontrakter i Vietnam

Vietnam bliver det næste vigtige sted for olieindustrien til opgradering og reparation af de milliard-dyre olierigge til olieproduktion.
Gennem en vigtig aftale mellem to statsejede vietnamesiske selskaber og Semco åbnes Vietnam nu som et nyt land for Semcos oliesatsning.
Det skriver Børsen. 

"Det er en meget stor sag for os. Lykkes det, er det et gennembrud," siger Allan T. Christoffersen, chef for forretningsudvikling i Semco Maritimes division i Vietnam.

Samarbejdet er stort set på plads, og der er skrevet et såkaldt memorandum of understanding. For Semco kroner aftalen fire års arbejde og en investering på 24 mio. kr. på at opbygge en fabrik i Vung Tau i det sydlige Vietnam, hvorfra satsningen føres ud i livet.

"Det er det her, vi satser på. Det var den store plan med at komme herud," supplerer Finn Tørslev, direktør for Vietnam-afdelingen. 

Semco satser på at få to til tre opgaver årligt fremover, og hver opgave er 30 mio. kr. værd i omsætning for selskabet.

"Dette kombinerer en lang række styrker. Vi har ekspertise med til dette fra Danmark, som vi kan bringe til Vietnam. Det vil bringe vækst til os og det lokale samfund," siger Allan T. Christoffersen.
"Samtidig vil dette være en stor fordel for de internationale rig-operatører, som får et nyt konkurrencedygtigt alternativ i Sydøstasien," siger han til avisen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078