23948sdkhjf

Torms bestyrelsesformand: ”Det har været hårdt og besværligt”

Et uventet langtrukkent forhandlingsforløb med banker og forretningsparter har været kompliceret af mange interessenter, som alle ville sætte fingeraftryk på den endelig aftale, fortæller bestyrelsesformand N.E. Nielsen til Søfart.
Flere måneder efter den forventede deadline for en endelig bankaftale for Torm, er det hele faldet på plads.
 
Bestyrelsesformand N.E. Nielsen fortæller til Søfart, at arbejdet hen mod aftalen da også  har været kompliceret og overraskende lang.
 
”Det er klart vi havde regnet med at aftalen var på plads inden verden gik på sommerferie i juni, men sådan skulle det ikke være. Vi måtte bide tænderne sammen og ingen mistede modet. Det har været hårdt og besværligt. Jeg er glad for at det er lykkedes og det sikrer ro,” siger han.
 
Bestyrelsesformanden fortæller, at det har taget lang tid fordi, det har været en meget komplicere proces og kompleks situation med mange parter involveret.
 
"Sådan noget tager altid meget længere tid end alle forventer, især når man arbejder med så mange forskellige parter, i Kina, Fjernøsten og USA. Alle vil gerne have et fingeraftryk på aftalen,” siger N.E. Nielsen.
 
Stor tak til alle involverede
N.E. Nielsen sender en stor tak til bankerne og til de time charter partnere, Torm har forhandlet med, da det også har været en hård periode for dem.
 
”Men ikke mindst en stor tak til vores medarbejdere som har modstået et massivt pres i den daglige drift og hjulpet med at få aftalen på plads ved at tale med mange af de kunder, de havde relation med,” siger han.
 
Forløbet har dog ikke været uden omkostninger for Torm. Bestyrelsesformanden forventer da også, at man vil kunne se de mange omkostninger på bundlinjen. Derudover kommer det omkostninger forløbet har haft for Torms renomme i branchen og blandt rederiets kunder.
 
”Selvfølgelig har stressen omkring forløbet også påvirket. Der har været usikkerhed omkring os og nogle kunder har været tilbageholdende med at kontrahere hos os. Nu hvor situationen er afklaret regnet vi med at det bliver business as usual igen,” lyder hans forventning.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079