23948sdkhjf

Muligt brandudsalg hos Torm

Rederiet kan blive tvunget til at sælge 22 skibe, fordi udvalgte banker har sikret sig en ret til at trække sig ud af engagementet.
Torm kan blive tvunget til at sælge næsten af en tredjedel af den samlede flåde, som rederiet selv ejer. Det er resultatet af aftalen med de i alt 14 involverede banker, hvoraf tre har krævet en optionsret og en mulighed for at komme ud af engagementerne, hvis de ønsker det. 
Det skriver ShippingWatch.

Fem skibe skal sælges nu. Ifølge oplysninger til ShippingWatch er netop afsnittet i aftalen om visse specifikke optionsrettigheder udtryk for et af de kompromiser, Torm har været nødt til at indgå for at få restruktureringsaftalen igennem. 

Et salg af 22 skibe på én gang får den ejede flåde til at skrumpe og kan samtidig få alvorlige konsekvenser for antallet af ansatte i Torm, hvis skibene forsvinder helt ud af rederiet. Derfor vil Torm med stor sandsynlighed kæmpe for at bevare både kommercielt og teknisk management af skibene efter et salg.

Optioner, som er givet til tre bankkonsortier, vil være underlagt visse vilkår og betingelser og vil kunne udnyttes indtil 31. juli 2014. Et bankkonsortium har ønsket at udnytte optionen på fem skibe. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08