23948sdkhjf

Bunker Holding ruster sig med milliarder til ny vækst

Muligheden for at optage nye lån i milliardklassen sikrer finansieringen af den fremtidige vækst i Bunker Holding koncernen
Verden næststørste bunkerselskab har planer om at blive endnu større. Derfor har Bunker Holding forøget deres lånefacilitet med en ny treårig aftale, der giver adgang til i alt 3,75 milliarder kroner. En forøgelse af den nuværende låneramme på hele 50 procent.
 
Jesper Klokker Hansen, Group CFO i Bunker Holding, udtaler i en pressemeddelelse om den nye aftale: “Vi er glade for at kunne offentliggøre denne aftale, som er indgået med banker, vi har samarbejdet med i mange år. De øgede finansielle muligheder, der indgår i aftalen, sikrer den nødvendige kapital til den fremtidige ekspansion og vækst.”
 
Lånefaciliteterne er indgået med en gruppe af banker, der inkluderer Deutsche Bank samt de tre førende danske banker; Danske Bank, Nordea Bank og Jyske Bank.
 
“Vores nye faciliteter vil hjælpe os med at bevare vores ledende position på bunkermarkedet og gøre det muligt for os fortsat at supportere vores kunder og leverandører, også i perioder med stigende oliepriser og øget volumen,” tilføjer Jesper Klokker Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074