23948sdkhjf

Damco køber op i Australien

A.P. Møller - Mærsks logistikfirma, Damco, køber australske Pacific Network Global Logistics, PacNet. Det sker for at styrke tilstedeværelsen i Australien.
Damco vil gerne stå stærkere i Stillehavsområdet og køber derfor det australske speditørfirma PacNet.
 
Det oplyser A.P. Møller - Mærsks logistikfirma i en pressemeddelelse.
 
Ud over at have base i Australien har PacNet også væsentlige aktiviteter i Kina inden for især luftfragt. Selskabet havde i 2011 en omsætning på godt én milliard kroner mod Damcos godt 16 milliarder kroner i samme år.
 
"Jeg er glad for at slå mig sammen med PacNet, hvilket er endnu et godt skridt mod at yderligere udbygge vores globale forretning. PacNet har et stærkt omdømme for service i Australien i tøj-, sko- og detailsektoren," siger Rolf Habben-Jensen, adm. direktør for Damco.
 
Han pointerer, at købet vil styrke Damco's tilstedeværelse i Australien, Hong Kong og Kina. Det vil hjælpe virksomhedens eksisterende kunder, men også hjælpe PacNets australske kunder, der gerne vil udvide deres forretninger fra Kina til resten af verden.
 
"Vi vil nu skabe en markedsførende speditørforretning i vores region, som vil gøre os endnu bedre til at tilfredsstille de krav vores kunder stiller, siger Paul Milborrow, adm. direktør for PacNet.

Pacnets ledelse kommer til at indgå i Damco og fortsætte med at drive selskabet som før.
 
Det fremgår ikke af meddelelsen, hvad Damco må betale for PacNet.
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078