23948sdkhjf

Ny bestyrelse for USTC-selskaber

A/S United Shipping & Trading Co Ltd. med hovedkontor i Middelfart, opruster med ny bestyrelse, der også indtræder i datterselskaberne Bunker Holding A/S og Uni-Tankers A/S.
Bestyrelsen er sammensat med henblik på at rumme de ekspertiser, der skal til for at moderselskabet og dets to shippingrelaterede selskaber kan videreudvikle sig i et vanskeligt marked, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Opgaverne for den nye bestyrelse bliver blandt andet at gøre Bunker Holding til verdens førende virksomhed inden for oliebunkering og Uni-Tankers til et af Europas førende rederier i small-tank segmentet. Der er i Uni-Tankers på det seneste gjort tiltag til vækst med opkøb af tankskibe, så rederiet i dag opererer 35 skibe.

Selskabernes bestyrelse kommer til at bestå af:
Michael Keldsen (formand), 62 år. Advokat, partner i Kromann Reumert indtil 2012. I dag Of Counsel i
samme firma. Har overvejende beskæftiget sig med bestyrelsesarbejde, skibsbygning samt grønlandske retsforhold - primært inden for fiskeri og undergrundsressourcer. Har været bestyrelsesformand i USTCkoncernen siden 1991.

Klaus Nyborg (næstformand), 48 år. Uddannet cand. merc. jur. Karriereforløb på managementniveau hos Mærsk, Torm og Pacific Basin Shipping, Hong Kong. Beskæftiger sig i dag med professionelt bestyrelsesarbejde.

Peter Frederiksen, 48 år. I direktionen i Hamburg Süd Container Line med overordnet ansvar for salg og marketing. Shippinguddannet hos Mærsk med efterfølgende positioner som bl. a. group senior vice president i Maersk Line. Arbejder i Hamburg.

Torben Janholt, 65 år. Shippinguddannet. I rederiet J. Lauritzen fra 1978, derefter direktør for rederiet Mortensen & Lange og direktør for FN's World Food Programme, Ocean Transport. Siden 1998 adm. direktør for rederiet J. Lauritzen. Tidligere formand for Danmarks Rederiforening. Medlem af bestyrelsen i USTC siden 2006.

Per Skovhus, 52 år. Uddannet cand. merc. jur. med et karriereforløb fra 1979 til 2012 i Danske Bank, sidst som kreditdirektør. Har i forløbet haft ledende poster i bl. a. Hongkong og London og været involveret i Danmarks Skibskredit og Danish Bankers Association.

Torben Østergaard-Nielsen, 58 år. Ejer af USTC-koncernen.
I Uni-Tankers' bestyrelse sidder desuden Henrik N. Andersen, 46 år. Uddannet skibsfører og derefter karriereforløb i en række danske rederier, bl.a. Tschudi & Eitzen og Torm. Siden 2005 adm. direktør i rederiet Erria. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078