23948sdkhjf

Drama på Ærø efter færgelukning

Konservativ politiker er så vred over Ærøs budgetforlig, at han er parat til at forlade politik, og han forlade partiet under alle omstændigheder
Kommunalbestyrelsen i Ærø Kommune besluttede onsdag aften at lukke to skoler og sløjfe færgeruten mellem Marstal og Rudkøbing. 

Kun en enkelt politiker stemte imod budgetforliget, men det betyder ikke, at kommunalbestyrelsesmødet var udramatisk. To politikere forlod mødet, skriver Fyns Amts Avis.

Den konservative Rasmus Lohse fortalte, at han var blevet opfordret til at melde sig syg frem for at møde op og stemme imod. Han følte sig i det hele taget presset af sine partifæller, og det var han vred over. Så vred, at han nu overvejer helt at forlade politik.

”Jeg ved ikke, hvad der sker nu, men jeg vil bede om at træde ud af kommunalbestyrelsen, hvis det kan lade sig gøre. Ellers forsætter jeg perioden ud, men jeg er færdig hos de konservative,” siger han til Fyns Amts Avis. 

Liberal Alliances Jørn Tang Lærke forlod også kommunalbestyrelsesmødet, men hans begrundelse var dog, at han havde det dårligt. Inden mødet havde Jørn Tang Lærke, som netop er vendt tilbage efter en sygeorlov, gjort det klart, at han var særdeles utilfreds med budgetaftalen.

Budgetaftalen blev vedtaget med 12 stemmer for og en imod. Peter Lund, Liberal Alliance, ville ikke ville stemme for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109