23948sdkhjf

Lauritzen om obligationssalg: Meget tilfredsstillende

Rederiet J. Lauritzen afsluttede onsdag salget af erhvervsobligationer på den norske fondsbørs for et beløb på 500 norske millioner. ”Et flot resultat,” siger JL’s finansdirektør
Det danske rederi J. Lauritzen har fyldt pengekisten med nye norske kroner efter et succesfuldt salg af erhvervsobligationer. Rederiet lukkede ordrebøgerne på 500 millioner norske kroner efter blot en dag på børsen.
 
”Set i lyset af de vilkår, der er på shippingmarkedet lige nu, så synes jeg, det er et flot resultat, vi har opnået. Vi er meget tilfredse,” siger Birgit Aagard-Svendsen, finansdirektør for Lauritzen.
 
”Vi gik ud i markedet onsdag formiddag med en meddelelse om, at vi ville sælge erhvervsobligationer og klokken 17 i går onsdag lukkede vi bogen, på det niveau vi gerne ville nå,” tilføjer hun og forklarer, at pengene vil blive brugt til den fortsatte udvikling af rederiets aktiviteter og til at samle de attraktive muligheder op, der altid opstår, når markedet er nede i en bølgedal.
 
Hun forventer ikke flere obligationsudstedelser i den nærmeste fremtid, men påpeger at den slags finansiering er en del af Lauritzens fremtidige finansieringsstrategi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078