23948sdkhjf

Milliarder i ophug og service indenfor offshore

Flere hundrede platforme i Nordsøen, giver forretningsmuligheder for 500 milliarder kroner indenfor service og ophugning, skriver Danish Marine & Offshore Group, der inviterer til seminar 25. oktober
Der findes mere end 600 platforme i Nordsøen, som løbende skal serviceres og efterfølgende ophugges og forretningsområdet er vurderet til 500 milliarder kroner. Det giver store muligheder for danske leverandørvirksomheder, vurderer Danish Marine & Offshore Group.
 
Derfor har Danish Marine & Offshore Group som de første i Danmark arrangeret et seminar med fokus på Offshore Decommissioning sammen med deres britiske samarbejdspartner og ekspert på området Decom North Sea. Arrangementet, som finder sted torsdag den 25. oktober 2012 i Kattegat Siloen i Frederikshavn, omhandler decommissioning, som er ophugning af platforme og de helt nye forretninger med renovering af produkter og udstyr til brug bl.a. inden for reservedelssalg og leverancer til livstidsforlængende projekter. 
 
”Olieselskaberne forlanger, at ophugning af platforme sker på en miljømæssig korrekt, ansvarsfuld og sikker måde. Det kræver kompetente servicevirksomheder, og det er vi leveringsdygtige i her i Danmark. Tager danske virksomheder teten, kan vi blive meget interessante, når de kommende decommissioning projekter skal påbegyndes,” siger Mogens Koch, direktør for Danish Marine & Offshore Group i en pressemeddelelse.
 
På seminaret vil foredragsholdere fortælle om lovgivning og teknologier inden for decommissioning. Der vil være indlæg fra erfarne aktører fra UK og Danmark indenfor ophugning samt orientering fra olie- og gasselskaber, som fortæller om deres planer og behov, nu og i fremtiden. Foredragsholderne er fra: Frederikshavn Havn, Roxburgh Environ-ment Ltd. (UK), MARCOD og Maritime Network, Decom North Sea (UK), Maersk Oil, CNR International (UK) Ltd. (UK), Centrica (UK), Wood Group PSN (UK), GENESIS GmbH (UK), Danbor Ltd. (UK) og Jatob Aps. 
 
Interessen for arrangementet har været overvældende, idet mange virksomheder ser de nye muligheder. Allerede få dage efter annonceringen var halvdelen af deltagerpladserne booket, og Danish Marine & Offshore Group forventer at kunne melde fuldt hus inden for en uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063