23948sdkhjf

Workshop om uddannelse, kompetencer og arbejdskraft

To workshops i november sætter fokus på uddannelse, kompetencer og arbejdskraft i Det Blå Danmark.
Vil du være med til at sikre, at fremtidens maritime uddannelses- og efteruddannelsesudbud matcher din virksomheds behov?

Så får man nu muligheden på to workshops i København til november.

Den ene er målrettet erhvervsuddannelser. Formålet er at vise, hvilke kompetencer der forventes til de erhvervsuddannede i det Blå Danmark i de kommende år. 

Hvad skal man besidde som følge af den stigende internationalisering såvel som krav om innovation, teknologisk og miljømæssig udvikling på det maritime område?

Målet med denne workshop er at komme med anbefalinger til, hvilke justeringer maritimt relaterede erhvervsuddannelser kan forventes at skulle foretage, for at kunne imødegå de nye krav.

Den anden retter sig mod videregående uddannelser.

Formålet er at identificere og diskutere hvilke kompetencer, der vil blive efterspurgt af i Det Blå Danmark i fremtiden. Hvilke forhold vil få indflydelse på udviklingen af det maritime kompetenceniveau som en sikkerhed for den maritime klynges konkurrenceevne.

Målet er at komme med anbefalinger til hvilke fag, kurser, studielinjer og efteruddannelser der skal udvikles på de videregående uddannelser for at kunne opfylde behovet for kompetencer i fremtidens erhvervsklynge.

Uddannelsesworkshops finder sted den 22. november kl. 9.00-13.00 og 13.00-16.00 i København.
 
Tilmelding: Link


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063