23948sdkhjf

Ny bog: 100 år med Mærsk

Ny bog fortæller i ord og spektakulære billeder om dansk erhvervslivs mest magtfulde familie.
Med Mærsk Mc-Kinney Møllers død tidligere i år er der for første gang i 100 år ikke en hr. Møller i spidsen for den store rederi- og oliekoncern. 
 
Siden Mærsk Mc-Kinney Møllers far Arnold Peter Møller stiftede selskabet i 1904, har først far og siden sønnen enevældigt ledet den verdensomspændende koncern.
 
I bogen 'Mærsk - Billeder og historier fra 100 år' beskrives opbygningen af den enorme koncern ved hjælp af en række enestående billeder og fortællinger om de personer, der skabte A.P. Møller, og ikke mindst de værdier og holdninger, virksomheden er bygget op omkring. Det skriver Berlingske. 

De fleste ved, at det var Arnold Peter Møller og Mærsk Mc-Kinney Møller, der skabte virksomheden. Men i virkeligheden har Mærsk i alle år været et regulært familieforetagende, hvor alle grene af Møller-familien har arbejdet for at gøre selskabet til en succes. 

Alt tyder på, at familiens tunge indflydelse på og magt over A.P. Møller - Mærsk fortsætter de kommende år. 

Mærsk Mc-Kinney Møllers yngste datter Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla er nu formand for den magtfulde fond, der ejer hovedparten af aktierne i selskabet, og hun er nu ambassadør for familiens magt over selskabet. 

Samtidig er de næste generationer, Robert Mærsk Uggla og Johan Pedersson Uggla, kørt i stilling som de mest sandsynlige arvtagere til at føre selskabet videre.

Bogen er skrevet af Peter Suppli Benson og Jens Christian Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078