23948sdkhjf

Desmi satser på militærkunder

Virksomheden regner med at øge omsætningen med et trecifret million-beløb i løbet af få år.
Pumpeproducenten Desmi i Nørresundby har ved adskillige lejligheder leveret produkter til forsvarsformål, og nu satser man så målrettet på området, at det forsigtigt skønnet vil give en meromsætning på over 100 millioner kroner årligt i løbet af få år.
Det skriver nordjyske.dk.
 
Desmi, der har 26 afdelinger spredt over hele kloden samt produktionsfaciliteter i Danmark og Kina, har hidtil håndteret hovedparten af leverancerne til forsvarsformål fra afdelingen i England.
 
Nu er indsatsen flyttet til Nørresundby med en særlig projektorganisation.
”Vi har arbejdet ihærdigt med området siden januar, og vores undersøgelser har bekræftet, at der er basis for at satse hårdt og investere de nødvendige midler,” siger administrerende direktør Henrik Sørensen.
 
Det nye indsatsområde er opstået, fordi Desmi i årevis har leveret pumper til skibe og ad den vej er kommet ind på at levere udstyr til søværnet. Eksempelvis er flere pumper fra Desmi installeret på Esbern Snarre, søværnets fleksible støtteskib af Absalon-klassen.
 
Netop det skib blev for nogle måneder siden brugt til promotionsformål i USA, fortæller Henrik Sørensen:
”Vi og en række andre leverandører var med i Naval Team Denmark, mens skibet anløb fire havne og blev vist frem for repræsentanter for det amerikanske forsvar, og det er jo en helt unik mulighed for at præsentere sine produkter.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078