23948sdkhjf

Flere maritime ingeniører til industrien

UDDANNELSE Ny Tech Event i november er et led i World Careers’ arbejde med at skaffe unge studerende til det maritime erhverv.
World Careers afholder igen Tech Event. Denne gang er det primært med fokus på ingeniørstuderende, som man gerne vil trække over i den maritime sektor.

Torsdag den 29. november afholdes Tech Event 2012 hos FORCE Technology. 
Sidste gang deltog ni virksomheder og kom i én-til-én kontakt med de 90 ingeniør-studerende, der deltog i arrangementet.

For at gøre deltagelsen så konkret som muligt er det et krav for deltagelse, at din virksomhed enten forventer at kunne tilbyde et studiejob inden for de næste seks måneder. Eller har et eller flere projekter, som man ønsker, at studerende skal løse. Eller ønsker at have en praktikant fra DTU.

De studerende som deltager fra DTU er primært på 2. og 3. år af deres uddannelse. Derudover er de interesserede i det maritime erhverv.

Programmet er endnu ikke fastlagt, men vil bestå af en blanding af indlæg målrettet de studerende og tid for de studerende og virksomhederne til at mødes og snakke uformelt sammen. 

Foreløbigt program: LINK

Video fra arrangementet i marts: LINK 

Tilmelding eller spørgsmål:
Magnus Gary på maga@force.dk eller 72 15 78 20. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078