23948sdkhjf

Fremgang for Rønne Havn

BUSINESS: Rønne Havns direktør forventer, at Rønne havn kommer ud af 2012 med et plus på 1,8 millioner kroner.
Resultatet er noget bedre end året før, hvor plusset kun var på et par hundrede tusind, og havnens egenkapital var lige i underkanten. Det skriver dr.dk/P4Bornholm.

Rønne havn har kæmpet med en mærkbar tilbagegang på mere end 10 procent på færgegods. En udvikling havnedirektøren forklarer med en tilbageholdenhed og effektivisering generelt i erhvervslivet.

En stigning i stykgods trækker i den positive retning, og der har også været en svag fremgang på antallet af passagerer og biler. For eksempel er der 50.000 flere passagerer sammenlignet med sidste år, og 8000 flere biler har passeret havnen. 

Havnedirektøren forventer ikke at de tre kommende måneder rykker på den positive tendens.

Hovedårsagen til et bedre økonomisk resultat er, at havnen har reduceret i antallet af medarbejdere og generelt skåret fedtet fra, fortæller havnedirektør Thomas Bendtsen.
 
”Vi kom ud af 2011 med nogle lidt svære betingelser regnskabsmæssigt, så vi havde håbet på en lidt større vækst i tonsmængderne, men alt i alt, så må vi sige, at de konservative forventninger, vi havde stillet til året, de er blevet indfriet”, siger Thomas Bendtsen til dr.dk/P4Bornholm
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079