23948sdkhjf

Nye overvågningssystemer til havvindmøller

BUSINESS: Dansk afdeling af norske Tandberg kan sammen med to amerikanske selskaber præsentere nye sikkerhedssystemer til havvindmølleparker.
Amerikanske Tideland Signal og Dabbrook Services præsenterer nyudviklede systemer inden for overvågning sammen med danske Tranberg Systems på en international messe i Glasgow, Skotland, senere på måneden.
 
Selskabernes nye fælles setup inden for overvågning omfatter specifikation og levering af blandt andet lavenergi udstyr til offshore vind turbiner, konsulentarbejde i forbindelse med projektledelse, installation af udstyr, test og certificering. 
 
De dansk-amerikanske virksomheder kan desuden tilbyde assistance med at installere lavenergi udstyr inden for lyssætning til beskyttelse og markering af hav-vindmølleparker i forhold til såvel skibsfart som fly. 
 
Tidelands produkter omfatter lanterner, tåge-alarmsystemer, tågedetektorer og mere generelle overvågningssystemer. 
 
Tideland Signal hører til de førende leverandører af navigationsudstyr og solenergi-anlæg til blandt andet havne og offshore industrier over hele verden. Tranberg Systems har i adskillige år samarbejdet med Tideland Signal og sammen har de erfaring med at levere til offshore branchen.
Tideland koncernen er privatejet med hovedkvarter i Houston, Texas, USA. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079