23948sdkhjf

Tæt på udsolgt på Hirtshals Havn

BUSINESS: Ud af et samlet landareal på 800.000 kvadratmeter råder Hirtshals Havn nu kun over få ledige arealer, som ikke er lejet ud eller reserveret af virksomheder, der allerede ligger på havneområdet.
Samlet råder havnen i dag kun over ledige arealer på 22.000 kvadratmeter. 
De ledige arealer på Hirtshals Havn giver fortsat mindre virksomheder mulighed for at etablere sig på havnen med produktion, fiskeforædling eller maritim service. 

Men havnen råder ikke over sammenhængende arealer, der kan rumme større virksomheder og aktiviteter, hvilket inden for de allernærmeste år kan være en begrænsning for erhvervslivets udvikling.
 
Souschef Karin Eilers siger om den aktuelle udfordring: ” Vi ser de manglende arealer som en begrænsning for havnens muligheder for at skabe aktivitet, omsætning og arbejdspladser. Jeg ser derfor positivt frem mod den proces, vi nu har sat i gang. Havnen får godt beliggende erhvervsarealer, der vil være attraktive for en række forskellige virksomhedstyper, der har behov for nærhed til kajer.”
 
Hirtshals Havn arbejder sammen med virksomheder, der vil leje arealer på havnen, om at finde løsninger som tilfredsstiller virksomhedernes behov. Nye arealer vil give virksomheder med store arealbehov mulighed for at etablere sig på havnen, og dermed kan havnen være med til at sikre udvikling og vækst i Hirtshals og Hjørring Kommune.
 
Hirtshals Havn vil i løbet af 2013 gennemføre en VVM- og lokalplanproces, der skal give havnen mulighed for at tilbyde bedre rammer for den fortsatte vækst, der er potentiale for i Hirtshals.
 
På Hirtshals Transport Center kan centerdirektør Tonni Sørensen tilsvarende melde alt udlejet. Næsten. 

”I centerbygningen har vi kun 30 ledige kvadratmeter ledig. Vores udvikling på Hirtshals Transport Center går tilfredsstillende, og vi må bare konkludere, at skal vi have yderligere vækst, så skal vi bygge.”

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078