23948sdkhjf

Maersk Line vandt igen Global Freight Awards

Verdens største containeroperatør tog endnu engang titlen som Container Line of the Year-titlen.
Maersk Line løb igen med titlen som årets container-rederi, da de årlige Global Freight Wards-priser blev uddelt i London på baggrund af en afstemning blandt bladet Lloyd's List læsere.
 
Titelerobringen kom i øvrigt som lidt af en overraskelse for Maersk Line-teamet, idet man kun troede sig short-listet i to kategorier - "Environment" og "Innovation". Førstnævnte kategori vandt rederiet i på baggrund af sin sustainability-rapport og sidstnævnte på baggrund af sin Daily Maersk-service.
 
Pirserne følger i øvrigt trop på den seneste opgørelse fra selskabet SeaIntel over de mest pålidelige operatører. Her holdt Maersk Line i oktober på ny teten foran tyske Hamburg Süd og koreanske hanjin. Sidstnævnte har SeaIntel dog så "erstattet" med APL på baggrund af nogle andre beregningsmetoder end dem, der anvendes generelt.
 
Generelt noteres videre, at 25 ud af 32 vigtige Tradelanes har set forbedringer i præcisionen, men til gengæld er der skete en global nedgang i topperformance målt i forhold til operatørernes egne bedste resultater i 2012.
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078