23948sdkhjf

Fayard skal renovere hotelriggen Borgholm Dolphin

Reparationsværftet Fayard på Lindø har landet en stor ordre, som vil give arbejde til 250 mand. Værftet skal renovere den norske hotelrig Borgholm Dolphin.
Reparationsværftet Fayard skal for første gang renovere en hotelrig på Lindø.
 
Det er det norske rederi Dolphin Drilling, som har bestilt renoveringen af hotelriggen Borgholm Dolphin. Fayards adm. direktør Thomas Andersen forventer, at ordren vil give arbejde til 250 mand i 35 døgn. Det skriver dr.dk/p4/fyn.
 
Thomas Andersen glæder sig over, at Lindø nu for første gang modtager en rig. Tidligere har Fayard renoveret olieboreplatforme for Maersk Oil, men det er sket i havnene i henholdsvis Esbjerg og Hirtshals.

"Forholdene på Lindø gør jo, at vi har nogle store kraner, så i de antal timer, de skal bruges, kan vi få dem, når det passer os. Men når vi f. eks. arbejder i Hirtshals eller i Esbjerg, bliver vi nødt til at leje en kran for 24 timer, selv om vi måske kun skal bruge den i et par timer," siger han til DR.
 
Værftet håber, at ordren kan blive en ny begyndelse for dem.
 
"Nu kan vi også fortælle, at en af de største rig-operatører ønsker at komme til vores værft. Så er det lettere også at forklare andre rederier, at mulighederne er der, og at der er nogle, der allerede gør brug af dem, siger Thomas Andersen.

Borgholm Dolphin ankommer den 12. januar i det nye år til Lindø. Den er 108 meter lang og knap 70 meter bred. Det kan bo og sove 274 folk på den, mens de arbejder på olieboreplatforme.
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063