23948sdkhjf

Hanstholm Elektronik åbner afdeling i Esbjerg

Virksomheden ekspanderer og er nu oppe på 75 medarbejdere.
Med etablering af en afdeling i Esbjerg får Hanstholm Elektronik en base for at kunne yde en endnu bedre betjening til kunder i hele den sydjyske region. 

”En etablering i Esbjerg er et helt naturligt skridt i udviklingen af Hanstholm Elektronik,” siger administrerende direktør Ole Østergaard. ”Vi har mange faste kunder i området, og dem kan vi i fremtiden udvide samarbejdet med – simpelt hen ved at være tættere på,” siger Ole Østergaard.

Tidligere i år åbnede Hanstholm Elektronik en afdeling i Lindø Industripark. Med den nye afdeling i Esbjerg beskæftiger virksomheden nu 75 medarbejdere.

Hanstholm Elektronik er i dag en af landets førende virksomheder inden for maritim el og elektronik. Rollen som totalleverandør på dette felt bygger på 35 års erfaring, et højt fagligt niveau samt en unik fleksibilitet med døgnvagt alle årets 365 dage og udstationering af medarbejdere, når opgaven kræver det. Den store og meget afvekslende opgavemængde giver virksomhedens medarbejdere bred erfaring.
 
Blandt de faste kunder er flere værfter i Danmark og i Norge, og medarbejdernes kompetencer holdes skarpe i kraft af, at de altid er i berøring med det nyeste udstyr og den seneste udvikling inden for el og elektronik til den maritime verden.
 
Med de 75 medarbejdere har Hanstholm Elektronik nået en størrelse, der tillader stor fleksibilitet og giver mulighed for altid at kunne sende et specialiseret hold ud for at løse opgaven. Det kan være en hastende reparation, en nybygning eller en montageopgave et hvilket som helst sted på kloden.




Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093