23948sdkhjf

Singapore: Forsigtig optimisme for Marstal Navigationsskole

Navigationsskolens udstationerede medarbejder Henrik Bisbo er i gang med at udvikle markedet for maritim efteruddannelse. Overskuddet lader vente på sig.
Marstal Navigationsskole i Singapore har afholdt kurser for Thome Group i Singapore og i Thailand og har netop afviklet en kursusrække for Wallem Group i Hong Kong.
 
Derudover har man tiltrukket kursister fra en række mellemstore rederier til åbne seminarer i Singapore samt afholdt in-house kurser for danske rederier i byen. Tingene er sat i gang, men man har ikke på nuværende tidspunkt kunnet skabe et overskud på projektet. 
 
Det forklarer Marstal Navigationsskoles mand i Singapore Henrik Bisbo til Søfart. Han har været i Singapore i snart et år nu.
 
”Udgangspunktet for at etablere os i Singapore var ønsket om at vokse i markedet for maritim efteruddannelse med særlig vægt på alle former for e-learning. Marstal Navigationsskole har siden 2007 haft en afdeling, der stort set udelukkende har beskæftiget sig med udvikling og salg af sådanne kurser, for eksempel ”Tanker Vetting” og ”Tank Cleaning”."
 
"Da vi tæller næsten alle danske rederier blandt vores kunder, måtte vi se os om efter nye markeder, og her var Singapore et naturligt valg. Ikke alene er byen et maritimt center nærmest uden sidestykke, det er også hjemsted for en række af vores største danske kunder, der i stigende grad flytter også beslutningskompetencer herud. Man kan sige, at vi forsøgte at slå to fluer med ét smæk: at vedligeholde og udbygge kontakten til vores eksisterende kunder og samtidig etablere relationer til helt nye kunder,” forklarer Henrik Bisbo.
 
 
 
Søfarts medarbejder Jesper Buhl har været i Singapore i en uge
 
Læs mere i Søfart på fredag
 
 
 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08