23948sdkhjf

Analyseresultater præsenteres på ny konference

Projekt Danmarks Maritime Klynge inviterer til konference med fokus på at forbedre de maritime uddannelser og kompetencer i Danmark.
Et år inde i projektperioden kan projekt DKMK nu præsentere resultaterne af den analyse, som er foretaget af fremtidens maritime kompetencebehov. Analyseresultaterne fra de forskellige analyser vil blive samlet i en rapport, der udkommer i forbindelse med en konference den 28. februar. 
 
Konferencen finder sted den 28. februar på Copenhagen Business School, Porcelænshaven i Ovnhallen.
 
Her vil resultaterne blive præsenteret og efterfølgende diskuteret ved en paneldebat med henblik på at få konkretiseret, hvad der skal til for at få fulgt op på resultaterne i den samlede analyserapport.
 
Konferencen giver med andre ord et indblik i hvilke tiltag, målrettet kompetenceudviklingen i Det Blå Danmark, som kan bidrage til at fastholde Danmarks position som førende søfartsnation. 

Projektets anbefalinger kommer i kølvandet af Regeringens Vækstplan for Det Blå Danmark, som ligeledes præsenteres ved konferencen af direktør for Søfartsstyrelsen, Andreas Nordseth. Planen understreger vigtigheden af et tæt samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og de maritime erhverv i forhold til at udvikle de rette uddannelses-, efter- og videreuddannelsestilbud for fremtidens maritime medarbejdere. 

I projekt Danmarks Maritime Klynge har den absolut primære tilgang været at skabe et øget samarbejde mellem de maritime uddannelsesinstitutioner, og derudover fremme samarbejdet med de maritime erhverv. På det område er projektets resultater helt i tråd med Regeringens Vækstplan for Det Blå Danmark. Ved den afsluttende paneldebat vil der være mulighed for at diskutere analyseresultaternes mulige betydning for udviklingen af Regeringens Vækstplan i praksis. 

Konference-programmet byder desuden på oplæg ved regionrådspolitiker Marianne Stendell fra Region Hovedstaden, Sune Rahn, Kontoret for Maritime Uddannelser ved Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.
 
Derudover vil repræsentanter fra det maritime erhverv herunder administrerende direktør Steen Brødbæk fra SEMCO Maritime, samt Teknisk Direktør Torben Ravn fra MarCore være blandt oplægsholderne. 

For program og tilmelding: LINK

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109