23948sdkhjf

Maritim eliteforsker til USA og Singapore

Ingrid Marie Vincent Andersen, der sidste år tog orlov fra sit Ph.d.-studie for at engagere sig i at udvikle uddannelsen af maritime ingeniører, får eliteforsker rejsestipendium.
Civilingeniør og Ph.d.-studerende fra DTU Mekanik Ingrid Marie Vincent Andersen har modtaget Uddannelsesministeriets EliteForsk-rejsestipendie. Stipendiet på 300.000 kr. gives hvert år til meget talentfulde Ph.d.-studerende, og skal anvendes til at gennemføre længerevarende studieophold i de bedste udenlandske forskningsmiljøer.

Ingrid Marie Vincent Andersens forskningsområde er inden for maritim teknik og skibsoperationer. Hun har bl.a. fornylig taget seks måneders orlov fra Ph.d.-studiet for at arbejde med en revidering og udvikling af de maritime ingeniøruddannelser på Danmarks Tekniske Universitet i samarbejde med det maritime erhverv.

Ingrid Marie Vincent Andersen forventer at skulle anvende stipendiet til ca. 4 ½ måneds forskningsophold i henholdsvis USA og Singapore.

Opholdet i USA på halvanden måneds varighed skal ske ved University of Michigan, Department of Naval Architecture and Marine Engineering, Marine Structures Design Laboratory. Tiden på University of Michigan skal bruges på studier af statistiske og matematiske metoder for estimering af udmattelsesskader i skibe ud fra fuldskalamålinger om bord samt optimering af drift af skibe i bølger ud fra målinger af den aktuelle søtilstand.

De resterende tre måneder i Singapore ved Nanyang Technological University, Maritime Research Centre kommer til at foregå midt i en af verdens største maritime metropoler, tæt på operatører og designere af containerskibe.

Ingrid Marie Vincent Andersen er 30 år og arbejder til dagligt med P.h.d.-projektet ”Integrated Onboard Decision Support System for Ships” ved DTU’s Institut for Mekanisk Teknologi, Sektion for Fluid Mekanik, Vandbygning og Maritim Teknik.

Læs også:
DTU-studerende skal finde den maritime vej
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095