23948sdkhjf

Nyt erhvervsnetværk i Hirtshals

12 virksomheder på og omkring Hirtshals Havn er gået sammen i et netværk kaldet Repair4Norway, som vil udbyde deres service til virksomheder i Syd- og Vestnorge.
De kalder sig Repair4Norway, og maritime erhvervsvirksomheder i Hirtshals ser muligheder for servicearbejde i nabolandet på den anden side af Skagerrak

Repair4Norway er opstået efter virksomhederne i august besøgte ONS-messen i Stavanger, hvor flere norske virksomheder viste interesse for muligheden for at få udført opgaver i Hirtshals. Flere steder i Norge er der mangel på arbejdskraft, og dette kan vise sig at have en positiv effekt på Hirtshals.

Det skriver Hirtshals Havn på sin hjemmeside

Hirtshals har allerede tætte forbindelser til Syd- og Vestnorge i form af færgetrafikken med Fjord Line og Color Line, og dette gør det mulig hurtigt og nemt at flytte opgaver og mandskab frem og tilbage mellem Hirtshals og Norge. Repair4Norway fokusere på både den maritime industri og offshore- og servicesektoren i Syd- og Vestnorge. 

Repair4Norway bygger på de tre grundelementer kvalitet, troværdighed og god kundeservice, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet. Flere af virksomhederne har allerede god erfaring med at udføre opgaver for norske kunder i flydedokken og på beddingsanlægget i Hirtshals Havn. 

Virksomhederne i Repair4Norway besidder forskellige kompetencer, der dækker over alt fra reparation og ombygning af skibe tilknyttet offshore- og fiskeindustrien til transport- og logistikopgaver samt overfladebehandling af metaldele. Enkelte af virksomhederne tilbyder ligeledes renovering og fremstilling af komponenter i værksted samt mandskabsudlejning.



Repair4Norway består af følgende virksomheder:
- Hirtshals Yard 
- LA Steel 
- Hirtshals Skibs- og Industriservice
- Duusgaard Coating
- Blue Water Shipping
- Jørgen Jeppesens Eftf.
- North Atlantic Shipping
- Henry Petersen & Sønner
- Hirtshals El-Motorservice
- BHJ Håndværk
- Vestkajens Maskinværksted
- Jyske Bank 


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11