23948sdkhjf

AAMS velbesøgt ved U-days 2013

Stort rykind især lørdag den 2. marts, da u-days i Borggade i Aarhus kulminerede med Åbent Hus på AAMS.
Fra 28. februar til 2. marts 2013 var der u-days på bl.a. Aarhus Maskinmesterskole. Det var et tilbud til unge, der overvejer at studere i Aarhus. 
 
Og den mulighed var der mange, der benyttede sig af på Aarhus Maskinmesterskole.

I løbet af torsdag og fredag den 28. februar og 1. marts fik skolen hver dag besøg af en snes unge, som kom på rundvisning og fik en sludder med studievejledere. Om lørdagen var der anslået 150 potentielle studerende og deres pårørende, som lagde vejen forbi Borggade. Her bemandede studerende i dagens anledning både værksteder og foyer, og hvor man i det hele taget kunne få et godt indtryk af stedet – foruden en sludder med en studerende eller en studievejleder om optagelseskriterier, studiemiljø mv.

Gennem årene har u-days målt på, om det virker at tage til u-days. For når vi gør så meget ud af det, så skal det naturligvis virke. Og det gør det. Det er afklarende at tage til u-days. Måske bliver du helt sikker på, hvad du skal læse. Måske finder du ud af, hvad du i hvert fald ikke skal læse. Og måske får du noget at vide, som udfordrer din forestilling om en bestemt uddannelse. 
 
Det helt særlige ved u-days-konceptet er, at du kan opleve studiemiljøet på de forskellige uddannelsessteder. Du kan møde studievejledere, studerende og undervisere, som fortæller om uddannelserne og viser dig, hvordan og hvor uddannelsen foregår. 
 





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062