23948sdkhjf

Fald i omsætningen hos Thyborøn Havn

Thyborøn Havn har netop præsenteret årsregnskabet for 2012 med en faldende omsætning på 29,2 millioner kroner - et fald på 3,7 procent i forhold til sidste år.
Thyborøn Havn lavede i 2012 et overskud på godt 2,2 millioner kroner, men omsætningen faldt med 3,7 procent i forhold til året før til 29,2 millioner kroner.
 
”Den faldende omsætning skyldes en katastrofal tobissæson med manglende landinger for cirka 200 millioner kroner,” siger Karl Kristian Bro, formand for bestyrelsen i Thyborøn Havn, i en pressemeddelelse.
 
Havnens bestyrelse er dog tilfreds med resultatet.
 
”Det er Havnebestyrelsens opfattelse, at resultatet er tilfredsstillende, og vi glæder os især over, at der i 2012 er investeret for 30 millioner kroner af havnens egne midler i fornyelser og udvidelser af Havnens anlæg,” siger Karl Kristian Bro.
 
På godssiden blev det igen et år med fremgang for Thyborøn Havn, og godsomsætningen landede på 1.062.000 tons efter en fremgang på 25,9 procent.
 
Gode udsigter 
Selvom omsætningen i år faldt, forventer Thyborøn Havn fremgang allerede næste år.
 
”Bestyrelsen ser med optimisme frem til det kommende år og vurderer, at havnens omsætning i 2013 igen vil vise fremgang – ikke mindst på baggrund af forventninger om normale, eller måske endda rigtigt gode, landinger af tobis,” siger Karl Kristian Bro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094