23948sdkhjf

Studerende skal dyste i innovation

Studerende fra de maritime skoler og universiteterne skal dyste om at være bedst til at tænke nyt, anderledes og spændende.
Den 12. og 13. marts løber Blue Innovation Camp af stablen i Vingsted Centret ved Vejle. Det er første gang nogensinde, at der afholdes en fælles innovations camp for maskinmesterstuderende og studerende fra ikke maritime uddannelser såsom School of Business and Social Sciences, AU Herning og DTU. Til arrangement skal de studerende arbejde sammen på tværs af studier med projektoplæg fra erhvervslivet.
 
De studerende skal arbejde sammen under forskellige workshops, der indledes af et foredrag fra personer fra både erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner. Nytænkning er formålet, og de studerende lærer i løbet af dagene at realisere deres iværksætterdrømme, skabe netværk og bygge bro mellem studierne og erhvervslivet. 
 
Foredragsholdere, undervisere og erhvervsfolk vil til sidst vurdere de mange idéer, som de studerende kommer med og kåre vinderen af Blue Innovation Camp.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078