23948sdkhjf

Fremgang i Maskinmestrenes Forening

Maskinmestrenes Forening melder om stigende medlemstal, øget aktivitetsniveau og næsten fuld beskæftigelse.
På den årlige generalforsamling i Maskinmestrenes Forening, der i år blev holdt hos MAN Diesel & Turbo i København, var det er positiv årsberetning, som bestyrelsesformand Per Jørgensen kunne fremlægge. Foreningen oplever nemlig stigende medlemstal, øget aktivitetsniveau, flere end 2.000 studerende medlemmer og næsten fuld beskæftigelse.
 
”Da offshoresektoren og den maritime sektor generelt er inde i en markant vækst, kan vi forvente fortsat næsten fuld beskæftigelse blandt foreningens medlemmer de kommende år,” siger Per Jørgensen, bestyrelsesformand for Maskinmestrenes Forening i en pressemeddelelse.  
 
I 2012 er antallet af medlemmer i Maskinmestrenes Forening steget til 10.501, det er en fremgang på over 400 medlemmer. Og udviklingen forsætter ind i 2013. Den massive fremgang i medlemstallet skyldes primært den markante stigning i antallet af maskinmesterstuderende. 
 
Økonomisk fremgang
Økonomisk går det godt for Maskinmestrenes Forenings medlemmer. Gennemsnitslønnen for maskinmestre steg til 640.000 kroner årligt inklusiv pension, og gennem hele året har ledigheden blandt foreningens medlemmer været i bund.
 
Foreningens økonomi har det også godt, og Maskinmestrenes Forening kom ud af 2012 med et overskud på 430.000 kroner og en formue på cirka 62 millioner kroner. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079