23948sdkhjf

Mærsk: Sydøstasien 2013 er bedre end ventet

Maersk Line ser allerede nu en tendens til, at væksten for 2013 i de intra-asiatiske aktiviteter er overraskende stærk.
Chefen for Maersk Lines forretning i Asien og stillehavsområdet ser stærk to cifret vækst i importen til Sydøstasien fra andre dele af Asien. Forretningsaktiviteterne er ”muligvis en smule bedre” end hvad Maersk Line havde forventet, siger Thomas Knudsen til Financial Times.
 
Fra hovedsædet i Singapore har Thomas Knudsen ansvaret for verdens største containerrederis forretninger i vækstregionen Asien og Stillehavsområdet og har dermed et unik førstehåndsindtryk af, hvordan det går med den økonomiske udvikling i regionen.
 
Thomas Knudsen siger til Financial Times at trenden for 2013 nu viser, at væksten i importen til Sydøstasien fra resten af Asien er ikke bare ”stadig stærk og i solide to cifre,” men muligvis også en smule bedre end hvad Maersk havde forventet.
 
Det intra-asiatiske marked er drevet af den kinesiske råvareefterspørgsel og vareproduktion og med stor vækst i Indonesien, Phillippinerne og Vietnam, anser mange analytikere det som en lovende vækstregion i en periode, hvor de traditionelle markeder kæmper med økonomisk stilstand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094