23948sdkhjf

Maersk Line lancerer ny Triple E-hjemmeside

Den store almene interesse, der er om Maersk Lines nye kæmpeskibe, bliver nu imødekommet med nyt website og dokumentarfilm på Discovery Channel til november.
Maersk Line har i dag lanceret hjemmesiden www.worldslargestship.com, hvor byggeriet af rederiets nye Triple E-serie kan følges. Bl.a. viser hjemmesiden en time lapse video bestående af mere end 50.000 billeder af bygningen af seriens første enhed, der leveres allerede til juni. I alt får Maersk Line leveret 20 enheder frem til maj 2015 fra Daewoo Shipbuilding Okpo Shipyard i Sydkorea.

Maersk Line har også givet Discovery Channel eksklusiv adgang til at følge hele processen med skabelsen af den nye Triple E-serie. Det kommer der en dokumentar serie ud af, som sendes på Discovery Channel i november i år. Serien fokuserer på centrale personer, bl.a. folk fra Maersk Lines site team i Korean samt andre, involveret i bygningen af Triple E-seriens første enhed. Tv holdet planlægger også at være med på jomfruturen til sommer, når seriens første enhed sætter kursen mod Europa.  

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063