23948sdkhjf

Ultrabulk med tilfredsstillende resultat og nye skibskøb

Det chilensk-danske rederi Ultrabulk præsenterede et solidt regnskab med tilfredsstillende overskud og melding om yderligere skibskøb.
Rederiet Ultrabulk kom ud af 2012 regnskabsåret med et overskud efter skat på 14 millioner USD mod et underskud på 4 millioner i 2011. Omsætningen på 692 millioner USD var markant under omsætningen for 2011 på 789 millioner USD, mens selskabet melder om øget aktivitet på godt tusind skibsdage.
 
På trods af et udfordrende shippingmarked karakteriseret ved en lav global økonomisk vækst og rekord høj tonnage levering opnåede rederiet et godt resultat, skriver ledelsen i regnskabet.
 
”Ud fra de markedsmæssige udfordringer, der er i øjeblikket, må vi sige vi er tilfredse med resultatet,” siger administrerende direktør Per Lange på en telefon fra Chile, hvor han netop har deltaget i et royalt eksportfremstød.
 
I forbindelse med regnskabet meddeleler selskabet også at de i første kvartal af 2013 har indgået yderligere to nybygningskontrakter på supramax tørlastskibe på 61.000 DWT bygget i Japan, samt indgået en 10 årig Contract of Affreightment gældende for to skibe. 
 
Ultrabulk har dermed en kerneflåde på 20 ejede og langtidschartrede skibe samt et nybygningsprogram på otte til ti skibe leveret over perioden 2013 til 2016.
 
Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079