23948sdkhjf

Elever fra Nordsøen Fri Fagskole på kurs mod maritime karrierer

Nordsøen Fri Fagskole indgår samarbejde med Fjord Line, hvor unge får mulighed for at udforske maritime erhverv.

Det fortæller aktørerne.

Nordsøen Fri Fagskole har indgået et spændende samarbejde med rederiet Fjord Line, der giver skolens elever en unik chance for at afprøve forskellige erhverv til søs ombord på Fjord Lines færger. Gennem dette samarbejde vil eleverne få praktisk erfaring inden for en række funktioner som en del af skolens Surf & Ski-valgfag, der introducerer dem til erhverv inden for surf- og skiturisme.

Eleverne får mulighed for hands on-erfaring med alt fra gæstebetjening og catering til teknisk arbejde og logistik, hvilket kan åbne døre til fremtidige karrieremuligheder. Denne oplevelse vil give de unge en dybere forståelse af livet ombord og de krav og muligheder, som den maritime industri tilbyder.

-Vi er utroligt glade for dette samarbejde, udtaler Nicolai Klinge, projektleder på Nordsøen Fri Fagskole.

- Det løfter vores fokusområder, håndværk og gastronomi, til et nyt niveau. Vores elever får mulighed for at arbejde med skibsturisme og samtidig opnå indsigt i det maritime erhvervs praktiske aspekter. Fjord Line tilbyder imponerende udviklingsmuligheder, hvilket er en stor inspiration for de unge, der gennem praktikken får et indblik i deres potentielle karriereveje.

Også hos Fjord Line er begejstringen stor.

- Vi er stolte over at kunne støtte Nordsøen Fri Fagskole i at give deres elever en autentisk oplevelse af det at arbejde til søs, siger Hanne Buje Jensen, HR-direktør hos Fjord Line.

- Vi har mange spændende arbejdsområder ombord, som kræver både tekniske og serviceorienterede kompetencer, og vi ser frem til at tage imod de unge og hjælpe dem videre i deres karrierevalg.

Samarbejdet mellem Nordsøen Fri Fagskole og Fjord Line er en del af skolens overordnede strategi om at skabe nye uddannelses- og erhvervsmuligheder for unge gennem tætte partnerskaber med erhvervslivet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079