23948sdkhjf

Stena Line lukrerer på dansk-svensk rejsefeber

Stærkere svensk økonomi lokker folk ud at sejle

Lige nu går det kun en vej for bookingtallene for Stena Lines ruter mellem Sverige og Danmark - og det er opad.

I september måned er trafikken steget markant - faktisk så meget, at september 2024 kun ligger fem pct. bagefter niveauet i september 2023, hvor hele året havde et rekordhøjt antal bookinger på de dansk-svenske ruter.

Det oplyser Stena Line.

Årsagen til de gode takter skal findes i den svenske økonomi, der viser tegn på stabilisering. Den svenske nationalbank sænkede renten tidligere på måneden, og nu høster Stena Line frugterne af den forbedrede, svenske købekraft. 

- Vi har i lang tid ventet på et økonomisk opsving, og nu ser vi, at lavere renter og en mere positiv økonomisk udsigt begynder at gøre en forskel. Det styrker forbrugernes købekraft og lyst til at rejse, hvilket vi tydeligt kan mærke i vores bookingtal, siger Ulf Staaff, Travel Commercial Manager hos Stena Line. 

Han understreger, at det dog ikke alene er forbedringen af Sveriges økonomi, der trækker flere svenskere til Danmark.

Rederier har brugt en del krudt på at forbedre oplevelsen for kunderne, lyder det. 

- Et eksempel er vores nye, optimerede bookingsystem, der gør det endnu nemmere og hurtigere for kunderne at booke deres rejse med Stena Line. Vi ser allerede nu stærke bookingtal for de første måneder af 2025, og vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen ombord, tilføjer Ulf Staaff.

Stena Line har dansk-svenske ruter mellem Grenaa og Halmstad samt Frederikshavn og Gøteborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063