23948sdkhjf

Her er rederiernes nye forsikrings-boss

Fra november skal Tryg-direktøren stå i spidsen for rederiernes forsikringsselskab

Én ulykke kommer sjældent alene, men fremover bliver det med Christina Bustrup i spids for forebyggelse af arbejdsrelaterede ulykker til søs, når hun bliver adm. direktør i Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart (UFDS).

Valgt af den nye forsikrings-boss sker ud fra "et strategisk ønske om at videreudvikle positionen som rederiernes foretrukne arbejdsskadeforsikringsselskab", skriver Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart i en pressemeddelelse. 

Langt størstedelen af søfolk på dansk-registrerede erhvervsfartøj – omkring 95 procent – er forsikret gennem UFDS, der er ejet af rederierne. 

Fakta om Christina Bustrup

  • Siden 2020 Pensionsdirektør, Tryg
  • 2019-2020 Kommerciel direktør, CCO, Edlund
  • 2014-2018 Adm. direktør, CEO, Nærpension
  • 2012-2014 Kundedirektør, COO, AP Pension
  • 2007-2012 Chef for kundeservice, og COO fra 2009, AP Pension
  • 2001-2007 Afdelingschef, Aktuariatet, AP Pension
  • 1999-2000 Aktuar, AP Pension

Uddannet Cand.act., Københavns Universitet, 1999

Medlem af Repræsentantskabet i Forenet Kredit

Efteruddannelse: IMD, Bestyrelsesuddannelse og diverse uddannelser inden for forandringsledelse, strategi og kommunikation

Tidligere bestyrelsesmedlem i Grønlandsbanken og medlem af revisions- og risikoudvalget

Tidligere mentor ved Copenhagen Fintech

51 år, gift og har to børn. 

UFDS

En erfaren leder 

Christina Bustrup har de seneste fire år været ansat i Tryg-koncernen, hvor hun har været ansat til at lede pensionsforretningen Tryg Pension.

Hun er uddannet aktuar i 1999. Hun har i mere end 20 år haft ledelsesansvar i forskellige roller, herunder som COO, CCO og CEO i selskaber som AP Pension, Edlund og Nærpension. 

- Jeg vil gerne være med til at understøtte den positive udvikling og samtidig sætte nye og større ambitioner, som bygger videre på vores styrkepositioner, siger Christina Bustrup i en forberedt kommentar. 

Derudover skal der sættes fokus på forebyggelsestiltag, så der skabes det bedst mulige arbejdsmiljø for rederiernes ansatte på havet, lyder det. 

Udnævnelsen af Christina Bustrup er en udvidelse af direktionen, der hidtil udelukkende har bestået af Jacob Munch i rollen som adm. direktør. Han er i stedet udnævnt til økonomidirektør med ansvar for IT og økonomi.

Direktørskiftet træder i kraft 1. november. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126