23948sdkhjf

Biden-administrationen advarer rederier mod at udnytte strejke

Biden-administrationen retter fokus mod rederiernes pristillæg som følge af havnestrejken

Biden-administrationen advarer rederierne mod at udnytte den igangværende strejke ved østkystens og Golfkystens havne til at hæve priserne kunstigt. 

Transportminister Pete Buttigieg opfordrer rederierne til at trække deres disruption surcharges tilbage. 

Det skriver maritime mediet gCaptain

- Vi vil ikke tillade, at virksomheder udnytter en vanskelig situation til at opnå urimelige økonomiske fordele på bekostning af forbrugerne, udtalte Buttigieg i aftes ifølge mediet. 

Transportministeren understreger, at regeringen vil tage skridt til at beskytte forbrugerne og sikre, at ingen virksomheder udnytter situationen til at opnå urimelige økonomiske fordele. 

Buttigieg tilføjer, at regeringen er klar over de udfordringer, som strejken medfører, men at det er uacceptabelt for virksomheder at udnytte disse udfordringer til at hæve priserne på en måde, der skader forbrugerne og økonomien som helhed. 

Buttigieg understreger, at regeringen vil overvåge situationen nøje og tage de nødvendige skridt for at sikre, at forbrugerne beskyttes mod urimelige prisstigninger. 

Han opfordrer også forbrugerne til at være opmærksomme på eventuelle prisstigninger og rapportere dem til de relevante myndigheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266