23948sdkhjf

Norden laver rokade: Kommerciel chef forlader skuden

Norden laver intern rokade i topledelsen med øjeblikkelig virkning. Duo tager over efter COO's tilbagetræden

Kabalen i Nordens ledelse er gået op, efter Christian Vinther Christensen, COO for divisionen Freight Services & Trading (FST) har valgt at træde tilbage.

Rederiet har i dag udsendt en meddelelse om en intern reorganisering, der ifølge Norden selv "yderligere styrker virksomhedens kundefokus og kommercielle tankegang som en havbaseret fragtudbyder".

- Christian Vinther Christensen har spillet en central rolle i transformationen af ​​Norden til den moderne, globale og datadrevne virksomhed, som vi er i dag, og har været med til at forme platformen for vækst, som vi nu kan videreudvikle, lyder afskedsordene fra administrerende direktør Jan Rindbo.

Duo tager over

Christian Vinther Christensen udtaler selv i meddelelsen, at han føler sig tryg ved at overgive tøjlerne til et nyt FST-ledelsesteam, mens han selv vil bruge tid på sin familie og lede efter nye udfordringer.

Det nye team kommer til at bestå af Rasmus Saltofte og Søren Tolbøll, der tidligere har haft roller som Head of Handysize Worldwide og Head of Tankers. På deres nye visitkort står der nu henholdsvis Head of Dry og Head of Tankers.

De to overtager i fællesskab ledelsen af Nordens asset light-forretningsenhed FST, fortæller Jan Rindbo, der i samme ombæring byder makkerparret velkommen til rederiets øverste ledelsesteam.

Rasmus Saltofte og Søren Tolbøll kom begge til rederiet som shippingelever i midten af ​​2000'erne og har siden haft en række forskellige roller på tværs af koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094